Czerwony Dworek 8

Logo pełne Czerwony Dworek 8

RODO i prywatność

RODO

  1. Administratorem danych osobowych jest: Maciej Markowski — Czerwony Dworek 8, ul. Czerwony Dworek 8, 58-533 Mysłakowice (”Agroturystyka”) NIP: 8981311151.
  2. Dane osobowe w postaci nazwiska, imienia i danych kontaktowych przetwarzane są w celu rezerwacji noclegu, usług hotelarskich, jak również w celu realizacji zadań, wynikających z zawartych umów na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. b RODO i administrowania bazą danych oraz klauzul zgód klientów, prowadzenia marketingu w ramach prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, na podstawie z Art. 6 ust. 1 lit. f) RODO, a także na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody, zgodnie z Art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.
  3. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do wykonania usługi oraz realizacji zadań wynikających z umowy najmu. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwe realizowanie usługi.
  4. Podanie danych stanowi zgodę na ich przetwarzanie zgodnie z niniejszą klauzulą.
  5. Przetwarzanie danych osobowych obejmuje również:
    1. Wypełnianie przez Administratora obowiązków prawnych względem organów publicznych.
    2. Kontakt bezpośredni w celach marketingowych Agroturystyki, a w tym kontaktu dotyczącego promowania i informowania o usługach i produktach Agroturystyki po wizycie Gościa.
    3. Zgodę wizerunkową na umieszczenie wykonanych zdjęć w mediach społecznościowych oraz na stronie www Agroturystyki.
  6. Dane mogą zostać udostępnione lub przekazane na podstawie umowy powierzenia następującym kategoriom odbiorców:
    1. Firmom świadczącym usługi wsparcia IT,
    2. Firmie świadczącej usługi obsługi księgowej,
    3. Firmie świadczącej obsługę prawną.
  7. Dane zebrane na potrzeby świadczenia usług hotelarskich oraz związanych z innymi umowami zawartymi będą przetwarzane przez okres określony w przepisach prawa, a w przypadku danych zebranych na podstawie zgody, do czasu jej odwołania.
  8. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  9. Administrator danych dokłada wszelkich starań w celu ochrony powierzonych danych.

Prywatność

Podczas korzystania z naszej strony internetowej czerwonydworek8.pl mogą być gromadzone następujące dane:
  1. Dane osobowe podane dobrowolnie przez użytkownika, np. w formularzach kontaktowych lub rejestracyjnych.
  2. Informacje zbierane automatycznie podczas korzystania z naszej strony, takie jak adres IP, typ przeglądarki, typ urządzenia, system operacyjny, czas wizyty, źródło odwiedzin itp.
  3. Pliki cookies i inne podobne technologie śledzące aktywność użytkowników, którymi możesz zarządzać za pomocą ustawień swojej przeglądarki — ich wyłączenie może wpłynąć na funkcjonowanie strony.
Gromadzone dane mogą być wykorzystywane w następujących celach:
  • W celach marketingowych i remarketingowych.
  • Do funkcjonowania strony internetowej oraz dostosowywania jej do preferencji użytkowników.
  • Do analizy odwiedzin i zachowań użytkowników na stronie.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej polityce prywatności. Wszelkie zmiany będą publikowane na nieniejszej stronie.

W razie pytań lub wątpliwości dotyczących naszej polityki prywatności prosimy o kontakt pod adresem email: maciej@czerwonydworek8.pl

Scroll to Top